Jo també vull sexe!

Ahir els protagonistes del documental de Sense ficció de TV3 ens van donar una lliçó de tolerància, igualtat, necessitats i drets humans. Perquè està clar que tothom - camini, vagi amb cadira de rodes o tingui qualsevol discapacitat - té el dret i la necessitat de sentir-se estimat, desitjat i tocat. I alhora d'estimar, desitjar i poder tocar. O és que ens pensàvem que la sexualitat s'esfumava?

No, tal i com ens recorden en el documental, són tan persones com tu i com jo.  Els assistents sexuals són professionals que faciliten que la gent amb discapacitats puguin tenir accés a la sexualitat. Aquí és un concepte nou, Tàndem team va néixer el 2013, però a Europa l'assistència sexual fa anys que funciona. Hi ha un moment del reportarge que li demanen en una assitenta que algun dia potser li diran que és una puta. Després del que sembla el xoc inicial per part de la noia, respon que no. Segurament no és necessàri entrar en el debat, qui ho pensi ho continuarà pensant. Però per aquells que ho necessiten, o tenen un familiar, i ho proven sabran que això va més enllà que el sexe. Es tracta d'un creixement personal i una millora de la qualitat de vida d'aquestes persones.

I això em permet, especialment avui després del documental, recomanar-vos la pel·lícula de Las sesiones:

Basada en fets reals. Mark O'Brien, poeta i periodista tetraplègic i amb un pulmó d'acer, decideix que, amb 38 anys ja és hora de perdre la virginitat. Amb l'ajuda de la seva terapeuta i amb l'orientació d'un sacerdot, MArk es posa en contacte amb Cheryl Cohen-Green una professional del sexe Filmaffinity

Si no heu vist el documental i tampoc la pel·lícula, ara que venen dies de festa i potser acompanyats de pluja, ja teniu alternatives 😉   Enllaç a TV3 a La Carta:

Les persones amb discapacitat reivindiquen el seu dret al sexe. La figura de l'assistent sexual arriba amb força a casa nostra. A altres països, ho subvenciona l'estat. Origen: Jo també vull sexe!

Contacta'ns per WhatsApp
crossmenu

Pin It on Pinterest