HOLA, SÓC LA ROSA
PADROSA

Sóc psicòloga i sexòloga. Al llarg de la meva carrera professional m’he anat especialitzant en temes d’autoestima ja que he pogut anar comprovant que es tracta d’un factor clau de moltes dificultats tant personals com relacionals.

Des de jove, mentre ho combinava amb els meus estudis, sempre he estat al servei de la gent. Ja fos darrera la barra d’un bar o com a monitora de nens i joves. Vaig anar veient com la sexualitat i les relacions era un tema de preocupació general però del que no se’n parlava obertament, era un tabú, i estava envoltat de mites. Així que al acabar la Llicenciatura de Psicologia vaig decidir especialitzar-me en Sexologia. El màster que vaig cursar em va permetre tenir els meus primers clients en consulta clínica.

Llavors, la meva vida professional va fer un tomb i em va portar a treballar en RRHH i com a educadora en un Comunitat terapèutica de drogodependències. Van ser 4 anys que em van permetre créixer personal i professionalment, mentre em continuava formant fora de la feina. Del primer em vaig emportar aprenentatges sobre el món professional, organització, gestió de conflictes, comunicació assertiva, negociacions… Del segon molts coneixements sobre l’àmbit familiar, estratègies de canvi i aprendre a portar i dinamitzar grups.

DES DE JOVE, MENTRE HO COMBINAVA AMB ELS MEUS ESTUDIS, SEMPRE HE ESTAT AL SERVEI DE LA GENT.

Finalment, va arribar el moment de fer el salt per dedicar-me al complert a la consulta clínica i a la formació. I des de llavors, aquí estic. Actualment en la consulta clínica em pots trobar online i a Girona.

Aquesta és la meva formació acadèmica:

  • Habilitació Psicòloga General Sanitària: Generalitat de Catalunya (Departament de Salut) i Col·legi Oficial de Psicòlegs
  • Màster en teràpia de parella i sexual: Universitat de Barcelona – Institut Gomà
  • Postgrau en teràpia de parella: Universitat de Girona – Institut d’Estudis de la Sexualitat i la Parella
  • Teràpia Focalitzada en les Emocions i Sexualitat: ICEEFT – TFE Espanya
  • Externship en Teràpia de parella focalitzada en les emocions: ICEEFT – TFE Espanya
  • Teràpia focalitzada en les emocions individual (Nivell I i II): ICEEFT – TFE Espanya
  • Especialista de Terapia breu: Escuela Palo Bajo de Cetebreu
  • Postgrau en Psicopatologia del desenvolupament moral: Centre Ítaca
  • Llicenciada en Psicologia: Universitat de Barcelona

Constantment em renovo i amplio la meva formació en seminaris i tallers especialitzats que em permeten adquirir noves tècniques i coneixements: tècnica estimulació bilateral, psicologia positiva, integració del cicle vital, processos de dol, dependència emocional, etc.

Vols saber més sobre mi? Sóc una aficionada a les sèries i sempre trobaràs un llibre a la meva bossa o a la tauleta de nit.

CONSTANTMENT EM RENOVO I AMPLIO LA MEVA FORMACIÓ EN SEMINARIS I TALLERS ESPECIALITZATS QUE EM PERMETEN ADQUIRIR NOVES TÈCNIQUES I CONEIXEMENTS
Contacta'ns per WhatsApp
crossmenu

Pin It on Pinterest