Avís legal

Rosa Padrosa és responsable de la web rosapadrosa.com, en compliment de tots els requisits legals que estableix la llei, referent als serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

Rosa Padrosa és propietària d’aquest lloc web i de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial. Queda totalment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts sense autorització del titular o propietari de l’establiment. Per a qualsevol consulta o reclamació referent a les pàgines o als serveis de rosapadrosa.com poden dirigir-se a la següent adreça:

Rosa Padrosa
77921205B
C/Mestre Francesc Civil, 2 6-1
17005 Girona (Girona)
Tel. +34 649 317 667
rpadrosa@gmail.com

La publicació digital de Rosa Padrosa té com a objectiu facilitar als nostres clients i al públic en general, la informació relativa de Rosa Padrosa i dels serveis que s’ofereixen. La utilització d’aquesta web és responsabilitat única i exclusivament dels usuaris.

PROTECCIÓ DE DADES

Als efectes que preveu la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, se l’informa que les dades personals proporcionades s’incorporaran (o actualitzaran) als fitxers de ROSAPADROSA.COM
La finalitat del tractament de les dades serà la de gestionar les dades dels clients / usuaris, que accedeixin al formulari de contacte de la pàgina web de l’entitat.
Les dades personals sol·licitades en aquest document són de caràcter obligatori, pel que la seva no cumplimentació suposa la impossibilitat de la seva inclusió en els fitxers abans descrits i de complir amb la finalitat definida en el paràgraf anterior. Un. Té dret a l’accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes previstos en la Llei, que podrà exercitar mitjançant escrit dirigit al responsable dels mateixos en l’adreça de correu electrònic: INFO@ROSAPADROSA.COM

Pin It on Pinterest