OMGYES! Sobre el plaer i la masturbació femenina

Avui m’agradaria parlar-vos de la nova i magnífica pàgina web sobre el plaer i masturbació femenina : OMGYES  (les sigles de “oh, my god, yes” és a dir “oh, déu meu, si”). A l’inici de la web ens explica que és “una manera pràctica i revolucionària, basada en un estudi recent, per explorar les diferent formes en que les donen arriben al plaer”. En aquesta pàgina disposes d’usuari i contrasenya per entrar (un cop abonat el pagament únic, rebaixat de preu, i que val absolutament la pena! Hi ha una mostra gratuïta per les més indecises). En aquesta primera temporada hi ha penjades 9 tècniques diferents per descobrir i practicar.

Primer la part teòrica i després la pràctica per finalment passar un mateix a l’acció. Amb l’avantatge de saber que no hi ha cap examen per passar, que tot el que es faci està bé, que no hi ha manera única de fer-ho i que l’únic que es pretén és passar una bona omgyesestona amb un mateix o amb la parella. De cada tècnica hi ha dues o tres variants. Vada una està explicada per una de les participants mitjançant vídeos (anglès subtitulats) i teòricament amb gràfiques i dibuixos. T’aproxima d’una manera genèrica i després de forma pràctica et mostra en vídeo com s’autoestimula per fer-ho més comprensible.

Per últim, per provar-ho abans de posar-te “manos a la obra”, hi ha una simulació. Practiques el tipus de tècnica i et va guiant per millorar (per això us recomano poder fer-ho des d’una tableta). Totes hi estem representades: més joves, més grans, diferents orientacions, amb vulves depilades i altres amb més pèl, pits diferents....

OMGYES ens acosta per descobrir, d’una manera molt respectuosa i educativa, noves formes d’estimulació i plaer sexual.

Alguna cosa està canviat i és fascinant.

Per fi tenim la franquesa i la investigació necessària per analitzar en profunditat els diferents matisos del plaer sexual femení.

Ja era hora! El tabú no ajuda a ningú

És una gran eina per explorar la sexualitat, ja sigui sola o en parella, i descobrir noves alternatives de plaer.

T’animes?

Contacta'ns per WhatsApp
crossmenu

Pin It on Pinterest