christ-X-mas: ràpid, intens i sorprenent

"Ha arribat Nadal al Portal de l'Àngel. Tothom corre al meu costat atrafegat comprant els últims regals per avui a la nit...sempre a última hora, jo inclosa. Primer he d’anar al Zara Home penso tota enfeinada mentre repasso la llista de regals pendents. Però de cop, em perdo.

D’on ve aquella olor? És inevitable girar-me, buscar-ne el rastre. I de cop el localitzo. Guau quin home, mira com corre cap l’H&M, segur que com jo a buscar els últims regals. No sé que és el que m’impulsa, potser l’escalfor que ha començat a néixer dins meu, però de sobte canvio el meu trajecte i començo a perseguir-lo. Pujo les escales darrera seu i ràpidament l'avanço, fregant lleugerament la meva mà amb el seu cos i quan em mira li somric tota coqueta. Si, ja m’ha vist. Fent com si res vaig a la planta de noies, però no ho puc resistir i giro volta. Què m’està passant? El busco per la tota la secció d'homes... Me'l quedo mirant boquebadada i de cop, com si notés la presencia aixeca el cap. Al veurem de nou somriu pícarament, ja li comença a agradar aquest joc, i de cop iniciem una persecució de mirades per tota la planta. A cada mirada sembla que em despulli, a cada minut que passa en tinc més ganes. Veig com comença a encaminar-se cap a la secció de cinturons. N’agafa un, es dóna una volta amb ell al canell i el tiba, comprovant que sigui resistent mentre em mira i em pica l’ullet. Gira cua i agafa els primers pantalons que troba, ni tan sols ha mirat la talla! Em torna a mirar, em somriu i em fa un cop de cap indicant els provadors i sense repensar-s’ho es dirigeix cap allà. La meva excitació comença a ser palpable, sento que m’han pujat els colors i ràpidament agafo la primera camisa per tenir l’excusa perfecte per entrar als vestidors. N’estic segura? Ni tan sols el conec, però la química que sento és inevitable.  Al fons de tot a mà dreta, veig el cinturó penjat i la porta mig oberta. Començo a entrar, mig amb por per si m’equivoco, hauré entès bé les seves intencions? I de sobte, noto com m'agafa de la cintura i mentre a dins d’una revolada. Em somriu, altre cop aquell maleït somriure, i aquella olor que és molt millor en curtes distancies. Sense donar-me temps de respirar ni parlar em comença a fer petons mentre discretament, em lliga les mans amb el cinturó. M’aixeca jersei i la camiseta, acariciant-me els pits. Quan veu que tinc els mugrons que frisen per ser tocats,em treu els sostens i comença a pessigar-los. Amb l'altre mà sobre pas entre les meves calcetes i comprova com ja estic més que a to. Ell també, el bulto que noto el delata. Em començo a treure les sabates desesperadament amb els peus. El neguit de si ens enganxaran fa que les meves ganes augmentin. Quan obro els ulls, me'n adono que ell ja s’ha baixat els pantalons i està preparat, molt ben preparat. M’arranca els meus d’una revolada i m’eleva amb els braços mentre jo el rodejo, encara amb els mans lligades. I allà dins, enmig del batibull d’un vestidor en plenes festes, foto el polvo més ràpid i intens que m’havia pogut imaginar. Quan acaba es queda uns instants recolzat sobre els meus pits, em baixa i em fa un petó d’aquells de cinema. Ens separem i ens comencem a vestir. El meu somriure d’idiota comença a aparèixer per les comissures dels llavis. Sortim els dos del vestidor com si res hagués passat, em dóna una targeta i em diu “Encantat” i em deixa allà palplantada al mig de l’H&M. No m’ha dit ni el seu nom, però la veritat tampoc és que m'importi massa. M'acaba de fer el regal més sorprenent que segurament tindré aquestes festes."

Contacta'ns per WhatsApp
crossmenu

Pin It on Pinterest