Cada joc al seu moment

Hola!

Com ha anat el Nadal?
Suposo que com a la vida real en aquest butlletí també deu haver-hi gent que li encanta i altra que gens. De quin grup formes part? No et preocupis que no m'enrotllaré amb el tema, nosaltres a lo nostre...

Si alguna cosa hem vist en les cartes anteriors (octubre i novembre) és que els models de les pel·lícules no ens ajuden gens. És clar, seria com aprendre a conduir mirant fast&furious, no té cap sentit!

Necessitem crear un nou model que sigui molt més respectuós amb les nostres fases de vol, que ens doni llibertat de moviments i que tingui en el centre el desig i el plaer. La Marina Castro ens torna a llançar un cable amb el seu model de piràmide Maia.

Per explicar-ho, vull que t'imaginis que es tracta d'un videojoc amb diferents pantalles/nivells. Sempre que vulguis jugar començaràs pel nivell 1 i fins que no l'hagis superat no passaràs a la següent pantalla. Seguint aquesta mateixa estructura, dins d'una mateixa partida podràs repetir nivell segons et vingui de gust. En cada un d'ells obtindràs diferents beneficis que són importants per passar-ho bé, és a dir, per tenir un bon sexe.

Primer nivell: joc sensual o com l'he rebatejat "osito juguetón". Una entrada a la sexualitat lenta i suau que et permet desconnectar de fora per connectar amb tu, amb l'altre i començar a potenciar el desig. Segons el vol de la resposta sexual humana correspondria a la pista d'enlairament.
Segon nivelljoc eròtic o "osito catxondo". Aquí entrem directament al morbo, diversió i a fer pujar l'excitació. Per tant, parlem de la fase d'enlairament on s'agafa altura i velocitat
Tercer nivelljoc genital amb la finalitat de provocar plaer físic/orgasme, és crucial que es doni quan l'avió ja està a altitud i velocitat de creuer.

Et torno a deixar aquí l'esquema de la resposta sexual humana perquè puguis identificar els nivells de joc (si no saps de què et parlo llegeix abans els butlletins mencionats anteriorment):

       
Per tant, un dia potser només jugaràs al primer nivell i ja estaràs satisfeta. Un altre dia començaràs pel primer nivell, tindràs ganes de continuar i pujaràs al segon i tercer. I potser un altre dia començaràs pel primer, continuaràs pel segon per pujar al tercer, tornaràs a baixar al segon i altre cop al tercer per acabar al primer. I així aniràs creant combinacions de joc segons et plagui en el moment, mantenint les normes d'abans.

Per a mi això té molt més sentit, i per a tu? Et convido a agafar paper i boli i començar a apuntar amb el màxim de detall possible quines pràctiques per a tu serien sensuals, eròtiques i genitals. Un cop ho tinguis ho pots compartir amb la parella així creeu el vostre propi joc. Ah! I si parlo d'"ositos" és perquè és important que diferenciem aquests que t'explico aquí de l'"osito amoroso". 

Si vols saber més sobre aquest nou model, et convido a formar part de Parelles Vives i així podràs aprofitar l'ocasió d'apuntar-te a l'acompanyament grupal que farem a la primavera.

I fins aquí, desitjo que tinguis una feliç entrada d'any!

Rosa
Contacta'ns per WhatsApp
crossmenu

Pin It on Pinterest