Tens els recursos per la teva sexualitat ideal?

Hola,

Com estàs?

Pel tema que et vull presentar avui cal que primer anem a fer una mica de memòria. 
A la carta passada et compartia les dificultats més comunes que em trobo  consulta i et convidava a reflexionar-hi i a pensar sobre com vols viure la teva sexualitat. Avui vull que posem sobre la taula si tens els recursos perquè aquesta sexualitat que t’has imaginat per a tu es faci possible. 

Un dels primers passos que necessitem fer és revisar el mindset sexual. És a dir, tots aquells supòsits o nocions que tens al voltant d’aquest món: 
El que creus sobre la sexualitat, el sexe i tu mateixa com a ésser sexual que ets…fa que t’obris a explorar la teva sexualitat i gaudir-te? O al contrari fa que et tanquis i sentis culpa  o vergonya?
 

PROPOSTA: al llarg d'aquesta setmana posa consciència a com vius la teva sexualitat observant el teu diàleg intern i la teva resposta corporal. Posa atenció a com et parles quan et mires/toques, quan s'acosta la teva parella, quan es parla de sexualitat i davant  d'escenes sexuals a la televisió. Què et genera això?


Com bé saps, moltes de les idees que tenim són mites que es van perpetuant generació rere generació. Per això, és important revisar i reeducar-nos per trencar amb aquestes idees. Ho hem de fer per nosaltres i per les que vindran, perquè la sexualitat és molt més que sexe i hi ha moltes coses que hi influeixen. 

És important saber com som i funcionem: 
Si la sexualitat és més que sexe, què és?
Com és el nostre mapa eròtic?
Com és la nostra resposta sexual humana? És diferent entre sexes?
Com funciona el desig? Perquè com ja deus intuir, el desig no funciona com ens expliquen a les pel·lícules…

Empoderar-nos del saber i d’allò que tenim dret ens permet reclamar el que volem i ens mereixem. Perquè et mereixes fer-te sentir bé, et mereixes conèixe’t, explorar-te, gaudir-te i donar i sentir plaer.

I un cop hem pogut resetejar totes aquestes creences és el moment de passar a l’acció. Fixa’t com moltes vegades anem passant d’acció en acció sense abans resetejar res. I és aquí quan a vegades el cos es planta i comença a mostrar símptomes. Com pretenem que canviï així la nostra experiència? No pot canviar perquè no estem atenent l’arrel, estem atenent la superfície.

Un cop preparades per l’acció és hora de saber què m’agrada i com demanar-ho. Potenciar l’autoerotisme per explorar zones erògenes i punts de plaer. També és moment de potenciar el nostre cervell eròtic per mantenir l’avorriment a ratlla i de saber escollir amb criteri quins accessoris afegim per jugar. 

Perquè no volem simplement una vida sexual activa, volem sobretot una bona vida sexual. Recorda que si no tenim qualitat, la quantitat és igual. El sexe SEMPRE ha de ser desitjat. 

Creus que és el teu moment? 

Si tens ganes d’explorar tot això que t’he explicat… tinc una gran notícia!

Em fa molta il·lusió presentar-te “Gaudeix-te”, un taller en petit format i exclusiu per a dones. Amb una primera part enfocada a resetejar i formar un bon mindset, per després poder adquirir totes les eines per potenciar la teva autoestima sexual.

El taller tindrà lloc a Olot, el dia 7 de maig a les 9:00h a la Saleta de ioga. Es tracta d’un taller vivencial on treballarem aquesta part emocional per poder-nos deslliurar de les culpes i les vergonyes i reclamar tot allò que ens mereixem. Perquè després puguis continuar explorant la teva sexualitat, en la intimitat de casa teva, amb les guies i pautes que et facilitaré en la segona part del taller. Tindrà una durada total de 4h. 

Si tens curiositat per saber-ne més escriu-me i et passaré tota la informació. Les places són límitades i per odre de inscripció i durant aquesta setmana només teniu accés a omplir-les les persones que esteu en aquest butlletí. No et perdis aquesta oportunitat!

Espero trobar-nos aviat, gràcies per llegir-me.

Rosa

Contacta'ns per WhatsApp
crossmenu

Pin It on Pinterest