Allibera't: Sigues aquell ésser únic i especial que ets.

Com millorar la seva vida sexual?

És una pregunta que moltes vegades rebo i cada cas és diferent i cada pregunta necessita la seva resposta específica i adequada. Però el fet és que sempre acabo responen el que considero bàsic: “Sigueu sexualment actius, sense expectatives, sense retrets ni repressions!”

Em sembla molt important que aquest missatge arribi a totes aquelles persones que vulguin gaudir d’una vida sexual plena i completa. Per això no em cansaré mai de repetir-ho. Per què ens entestem en mantenir un àmbit tant i tant important de la nostra vida ocult? Com és possible plantejar-se una vida plena sense una sexualitat oberta i respectuosa amb un mateix? És evident que, en part, aquesta problemàtica es genera degut a la societat en la que vivim. Però és una societat canviant i nosaltres en som els seus agents actius. Ja des de petits ens bombardegen amb missatges negatius, repressius que ens ensenyen (ens instrueixen) que tal cosa i tal altra no és bona o que no està bé pensar en això o en allò altre. Sense adonar-nos’en aquestes idees van calant dins nostre i quan arriba el moment de viure la nostra pròpia vida és molt possible que no siguem conscients de com aquelles idees fan que actuem d’una manera diferent a la que possiblement actuaríem si estiguéssim lliures de prejudicis, si visquéssim sense expectatives, sense retrets, sense repressions.

I és que potser estem vivint la vida dels altres – la que vol la societat, o els nostres pares o inclús l’església – i aquí és on rau el problema: no som aquell ésser únic i especial que podríem ser.

 I quina és la solució us preguntareu. M’agradaria remarcar que quan parlo de sexualitat no em refereixo només al sexe en sí. Sexualitat també és saber estimar al teu cos. I per poder estimar-lo el necessites conèixer, necessites saber què li agrada. Què et sembla un bany relaxant d’espuma i acariciar-te, sense presses, buscant els teus punts de plaer, observant-te, mimant-te...? I aquesta coneixença, aquesta estima cap el teu cos és el primer punt de partida cap a una vida sexual més activa i més rica. Posa’t guapo/a sempre que et vingui de gust. Però no per aquella cambrera del bar o pel noi del quiosc o per la teva parella. Fes-ho per tu. Perquè t’agrades i perquè et sents sexy. Perquè és a tu mateix/a a qui has de saber escolar i satisfer. Perquè el teu cos és casa teva. Però no vulguis córrer! Comença per petites coses, aquells detalls que et facin sentir a gust amb tu mateix/a. I poc a poc veuràs com podràs anar trencant les cadenes que t’estaven atrapant. Recorda que siguis home, siguis dona, tinguis l’edat que tinguis, tens el dret de gaudir d’una sexualitat plena i activa, sense expectatives, sense retrets ni repressions.

Segueix-me a @rosa.padrosa per més contingut!

Contacta'ns per WhatsApp
crossmenu

Pin It on Pinterest