OMGYES!

omgyes

 

Avui m’agradaria parlar-vos de la nova i magnífica pàgina web sobre el plaer femení : OMGYES  (les sigles de “oh, my god, yes” és a dir “oh, déu meu, si”). Com molt bé expliquen a l’inici de la web es tracta “una manera pràctica i revolucionària, basada en un estudi recent, per explorar les diferent formes en que les donen arriben al plaer”.

No es tracta d’una aplicació sinó d’una pàgina web en la que tu disposes d’usuari i contrasenya per entrar (això si un cop abonat el pagament únic, actualment rebaixat de preu, i que val absolutament la pena! També hi ha una mostra gratuïta per les més indecises). En aquesta primera temporada hi ha penjades 9 tècniques diferents per descobrir i practicar. Primer la part teòrica i després la pràctica per finalment passar un mateix a l’acció. Amb l’avantatge de saber que no hi ha cap examen per passar, que tot el que es faci està bé, que no hi ha manera única de fer-ho i que l’únic que es pretén és passar una bona omgyesestona amb un mateix o amb la parella.

De cada tècnica presentada hi ha dues o tres variants i cada una està explicada per una de les participants mitjançant vídeos (en anglès subtitulats) i també teòricament amb gràfiques i dibuixos. T’aproxima d’una manera més genèrica i després de forma més pràctica et mostra vívidament com s’autoestimula amb aquella tècnica per fer-ho més comprensible a la usuària. Per últim, per tal de que puguis provar-ho abans de posar-te “manos a la obra”, hi ha una simulació en la que practiques el tipus de tècnica i et va guiant per millorar (per això us recomano poder fer-ho des d’una tableta).

 

Totes hi estem representades: més joves i més grans, de diferents races, diferents orientacions sexuals, amb vulves depilades del tot i altres amb més pèl, pits més grans o més petits…. Al cap i a la fi totes som dones, totes diferents entre nosaltres al igual que també ho són els nostres orgasmes. Però OMGYES ens acosta per descobrir, d’una manera molt respectuosa i educativa, noves formes d’estimulació i plaer sexual.

 

Alguna cosa està canviat i és fascinant.

Per fi tenim la franquesa i la investigació necessària per analitzar en profunditat els diferents matisos del plaer sexual femení.

Ja era hora! El tabú no ajuda a ningú

 

És una gran eina per explorar la sexualitat, ja sigui sola o en parella, i descobrir noves alternatives de plaer.

T’animes?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s